HomeFeaturedFocusVivo Y91i prezentat oficial

Vivo Y91i prezentat oficial

Vivo Y91i

Pare un telefon destinat piețelor asiatice, însă raportul destul de bun preț/specificații m-a determinat să abordez subiectul pentru câteva minute. Vivo Y91i are un preț de vânzare de aproximativ 120 dolari și mi se pare că are destul de multe de oferit pentru acești bani. În plus, are un aspect modern și propune o gamă vioaie de culori, așa că are suficiente argumente în favoarea sa.

Vivo Y91i

Vivo Y91i este construit în jurul unui display cu margini foarte înguste și cu un notch în formă de picătură în partea de sus. Ecranul este un IPS LCD de 6,22 inchi cu rezoluție HD+ (1520 x 720 pixeli). Un alt argument în favoarea acestui terminal este acumulatorul cu o capacitate de 4030 mAh, care ar trebui să asigure o autonomie peste medie.

La nivel de hardware nu prea mai sunt motive să fim impresionați. O combinație de chipset MediaTek Helio P22 cu o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 16 GB sau de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli (cu funcție Face Unlock ce suplinește lipsa cititorului de amprentă) completează configurația acestui terminal.

Există și un slot microSD, dar în același timp telefonul suportă și două SIM-uri. Varianta cu 16 GB de memorie internă costă aproximativ 110 dolari.

Mi se pare un preț bunicel, pentru un telefon care pare capabil să satisfacă cerințele unui utilizator mediu de Android.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep