HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: suport auto universal pentru telefon Momax Magnetic

RECOMANDARE: suport auto universal pentru telefon Momax Magnetic

suport auto Momax Magnetic

A venit primăvara, soarele și vremea frumoasă sunt la ordinea zilei (mai puțin în Brașov), se apropie și perioada cu vacanța de Paște și 1 Mai, încep drumețiile și city break-urile. Așa că în orice mașină este nevoie și de un suport pentru smartphone. Vin cu o recomandare de la MobileDirect. Un suport auto universal pentru telefon, pretabil pentru orice model de smartphone.

Este vorba despre un suport auto Momax Magnetic. Așa cum v-ați dat seama din denumire, este un suport magnetic, care presupune lipirea pe spatele terminalului a unei tabblițe metalice, sau introducerea unui astfel de accesoriu în husa telefonului, pentru cei care au așa ceva și care nu vor să lipească nimic direct pe dispozitiv.

suport auto Momax Magnetic

Este și scenariul în care am testat și noi acest produs. Oricum, important este că în pachet sunt incluse ambele tipuri de discuri metalice (două bucăți, câte una din fiecare).

Prinderea de parbriz și face prin intermediul unei ventuze puternice. Îmi place că este integrată într-o semisferă, lucru care determină o aderență pe o perioadă mai lungă de timp.  

suport auto Momax Magnetic

Faptul că telefonul se prinde în suport prin intermediul unui magnet lasă loc de folosire atât în plan orizontal, cât și în plan vertical a dispozitivului, în funcție de preferințele fiecărui utilizator. Și evident, în funcție de aplicația de pe ecran.

suport auto Momax Magnetic

Suportul se poate prinde și direct pe bordul mașinii, dar am considerat că pe parbriz se face o priză mai puternică. Iarăși depinde de preferințele fiecăruia, dar și de designul interior al autovehiculului.

Acest suport auto Momax Magnetic este doar una dintre recomandările noastre (care vine oricum în mai multe versiuni de culoare). Pe site-ul MobileDirect veți găsi mult mai multe variante de suporți auto pentru telefon.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep