HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Moto Z4

FOTO: cum arata Moto Z4

Moto Z4

Motorola are nevoie să vină destul de repede cu un flagship pentru a ține pasul cu competitorii (oarecum a rămas cu o datorie încă de anul trecut), așa că a promis că viitorul Moto Z4 va fi echipat cu chipset-ul de top Qualcomm Snapdragon 855. Asta este o veste îmbucurătoare, care ne arată că cei de la Motorola au învățat din greșelile trecutului și nu vor să le mai repete.

Acum, după ce ne-am aruncat ochii peste fotografia de tip leak cu Moto Z4 care tocmai a făcut turul publicațiilor de specialitate, avem ceva mai multe informații despre viitorul flagship.

Se pare că Moto Z4 va avea un display cu un mic notch în formă de picătură în partea de sus. Pe partea din spate se distinge cititorul de amprentă, integrat în logo-ul Motorola, dar și conectorul pentru accesoriile din seria Moto Mods. Compatibilitatea cu generația veche de accesorii este o nouă veste bună.

În mod surprinzător pentru un flagship din 2019, avem un singur senzor foto. Însă se pare că Motorola va echipa Moto Z4 cu un senzor Sony de 48 megapixeli, lucru care ar trebui să compenseze destul de mult la calitatea rezultatelor foto.

Sunt cam singurele informații care se cunosc despre Moto Z4 până în prezent. Pe măsură de noi detalii vor ieși la iveală, vom reveni și noi asupra acestui subiect.

via 91mobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep