HomeFeaturedFocusRedmi 7 prezentat oficial, smartphone de 90 de euro

Redmi 7 prezentat oficial, smartphone de 90 de euro

Redmi 7

Da, acesta este prețul de vânzare pentru versiunea cea mai slabă de Redmi 7, motiv suficient, din punctul meu de vedere, pentru a-i aloca acestui smartphone proaspăt lansat oficial câteva minute. Până la urmă avem un telefon modern, cu notch în formă de picătură în partea din față, cu un sistem dual camera pe spate și cu un acumulator cu o capacitate peste medie, care are un preț foarte bun pentru ceea ce are de oferit. Așa că nu merita ignorat!

Redmi 7 este construit în jurul unui display de 6,26 inchi, cu rezoluție HD+ și cu un notch în formă de picătură în partea de sus. În spatele acestuia găsim un chipset Qualcomm Snapdragon 632 (procesor octa-core de 1,8 GHz), ajutat de trei configurații de memorie. Varianta de jos are 2 GB de RAM și stocare de 16 GB, cea de mijloc vine cu 3 GB de RAM și 32 GB memorie internă, iar cea de top are 4 GB de memorie RAM și 64 GB capacitate internă de stocare.

Redmi 7

Așa cum spuneam, prețul pentru varianta cea mai slabă este de aproximativ 90 de euro. Versiunea de mijloc costă 105 euro, iar cea de top, cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă costă aproximativ 130 euro.

Sistemul dual camera este compus dintr-un senzor principal de 12 megapixeli și unul de adâncime, de 2 megapixeli, în timp ce camera foto frontală este de 8 megapixeli. Pe spate se vede și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă, de 10W. Sistemul de operare este Android Pie.

Nu s-a vorbit deloc despre disponibilitatea lui Redmi 7, dar canalele de vânzare, mai ales cele gri, își vor face treaba. Așa că doritorii mai au nevoie doar de niște răbdare.

via TechRadar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep