HomeFeaturedFocusVivo X27 pare sa nu mai aiba secrete

Vivo X27 pare sa nu mai aiba secrete

Vivo X27

Spun asta pentru că după ce specificațiile sale tehnice au ieșit la iveală, avem acum și poze cu terminalul. Par să fie fotografiile oficiale de presă ale lui Vivo X27 și ne prezintă nu doar detalii de design legate de acest smartphone, dar și gama de culori în care va fi el disponibil în momentul anunțului oficial. Un anunț oficial care nu ar trebui să mai întârzie mult, având în vedere avalanșa de informații despre acest dispozitiv care a ajuns deja în atenția opiniei publice. Unele zvonuri spun că vom avea parte de o lansare oficială chiar mâine.

Vivo X27

Din punct de vedere tehnic, argumentele forte ale lui Vivo X27 par să fie sistemul foto de pe spate, cu trei camere foto (un senzor principal de 48 megapixeli, unul ultra-wide de 13 megapixeli și unul de adâncime de 5 megapixeli), dar și camera foto frontală (senzor de 16 megapixeli), ascunsă într-un mecanism de tip pop-up.

Nici combinația de chipset Qualcomm Snapdragon 675 cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare ce poate fi de 128 GB sau de 256 GB nu este deloc de lepădat și ne arată că Vivo X27 nu face rabat de la nicio caracteristică tehnică.

La fel cum nu este nici acumulatorul cu capacitate de 4000 mAh (3920 mAh mai exact) și suport pentru încărcare rapidă (18W), sau senzorul pentru citirea amprentei digitale integrat sub display-ul Super AMOLED de 6,39 inchi și rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli).

Am făcut foarte pe scurt radiografia unui telefon extrem de interesant, cu specificații foarte actuale. Iar fotografiile despre care vorbeam la începutul acestui material demonstrează că și aspectul fizic al lui Vivo X27 este pe măsura configurației.

Vivo X27
Vivo X27

Așteptăm cu interes anunțul oficial, pentru a descoperi și prețul pe care îl va avea acest terminal și mai ales care va fi disponibilitatea sa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep