HomeFeaturedFocusVivo V15 prezentat oficial, mid-range interesant cu pret bun

Vivo V15 prezentat oficial, mid-range interesant cu pret bun

Vivo V15

După Vivo V15 Pro, iată că a fost anunțat și fratele său Vivo V15. Nu știu sigur dacă este fratele mai mic sau mai mare, pentru că acum avem de-a face cu un telefon mai mare, dar cu o configurație mai slabă. Noroc că această dilemă nu este una majoră și că ceea ce este mai important la acest Vivo V15 este faptul că a păstrat câteva caracteristici importante de la modelul Pro.

Cea mai notabilă dintre ele este, după părerea mea, camera foto frontală de 32 megapixeli, integrată într-un mecanism de tip pop-up. Asta lasă loc unui display fără margini, care are acum o diagonală de 6,53 inchi. Rezoluția este fullHD+ (aspect 19,5:9). Este un IPS LCD care nu mai integrează senzorul pentru citirea amprentei digitale, care s-a mutat pe spatele terminalului.

Vivo V15

Chipset-ul este un MediaTek Helio P70 (mai slab și mai ieftin), memoria RAM este de 6 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 128 GB.

S-a păstrat și sistemul de trei camere foto de pe spate, însă senzorul principal nu mai are acum 48 megapixeli, ci este unul de 12 megapixeli. Este ajutat de unul ultra-wide de 8 megapixeli și de unul de adâncime de 5 megapixeli.

Sistemul de operare este Android 9.0 Pie cu interfața Vivo peste el, iar acumulatorul are acum o capacitate de 4000 mAh (ecran mai mare = baterie mai mare).

Telefonul este deja disponibil în anumite piețe asiatice la un preț de aproximativ 300 euro. Să sperăm ca își va croi drum înspre Occident cât mai repede, pentru că nu arată rău deloc.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep