HomeFeaturedFocusVivo V15 Pro listat oficial, smartphone extrem de atractiv

Vivo V15 Pro listat oficial, smartphone extrem de atractiv

Vivo V15 Pro

Nu doar prețul lui Vivo V15 Pro este atractiv, așa cum am spus în titlu. Deși un telefon cu atâtea feature-uri de impact care costă doar 350 euro (sper să îl vedem cumva și pe piețele europene) este un magnet pentru pasionații de smartphone. Însă și aspectul acestui terminal este un mare plus.

Vivo V15 Pro vine cu o cameră foto frontală ascunsă într-un sistem de tip pop-up, așa că ecranul său nu este deranjat nici măcar de un mic notch sau de vreun orificiu. Și asta se traduce într-un aspect elegant, modern, dat de un screen-to-body ratio foarte mare (91,64%). Chiar și senzorul pentru citirea amprentei digitale este integrat în acest ecran cu margini foarte înguste.

Vivo V15 Pro

Dacă tot am început cu el, ecranul lui Vivo V15 Pro are o diagonală de 6,39 inchi și o rezoluție de 2316 x 1080 pixeli. Ascunde un chipset Qualcomm Snapdragon 675 (octa-core până la 2,0 GHz Kryo), o memorie RAM de 6 sau de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB.

Pe spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Este ajutat de un senzor ultra-wide de 8 megapixeli și de unul de adâncime de 5 megapixeli. Camera frontală care se ascunde în sistemul pop-up nu se lasă nici ea mai prejos și are un senzor de 32 megapixeli.

Vivo V15 Pro are un acumulator de 3700 mAh cu suport pentru încărcare rapidă (Dual Engine Fast Charging) și este echipat cu Android 9 Pie. Există buton dedicat pentru Google Assistant și o grămadă de funcții software, nu doar pe zona de fotografie.

Vivo V15 Pro este deja disponibil la precomandă, cu livrare undeva după 6 martie.

via TheVerge

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep