HomeMobileAndroidWallpaper-urile ce mascheaza taieturile din ecranale Galaxy S10 au deja sectiune dedicata...

Wallpaper-urile ce mascheaza taieturile din ecranale Galaxy S10 au deja sectiune dedicata in magazinul Galaxy Themes

Fără doar și poate că utilizatorii de smartphone sunt extrem de creativi atunci când vine vorba de a-și personaliza ecranele telefoanelor, cel mai bun exemplu este recentul curent de imagini de fundal create special pentru a masca găurile din ecranele seriei Galaxy S10. Și pentru că acest curent pare să ia proporții, Samsung a creat deja o galerie specială pentru aceste wallpaper-uri în magazinul Galaxy Store.

Posesorii de Samsung Galaxy S10/S10+/S10E pot merge acum în secțiunea Galaxy Thees și de acolo să își descarce unul dintre fundalurile dorite – până în acest moment există doar câteva materiale pe bani, ce nu pot să fie descărcate pentru încercare. Prețul lor este undeva în jurul sumei de 1-2 EUR.

Pentru România, ca să le vedeți trebuie să mergeți în Settings/Wallpapers and Themes și acolo să căutați după S10 sau S10+. În Galaxy Store de SUA ele sunt deja grupate în secțiunea ”cutout wallpapers”, la noi trebuie căutate încă manual.

Pe modelul Samsung Galaxy S10+ pe care îl folosesc (sample de test primit prin programul Orange Smartphone Tester și disponibil pe site-ul Orange), le-am găsit fără nicio problemă în urma căutării, însă nu sunt grupate așa cum mă așteptam.

Dacă vreți ceva gratuit, aveți două opțiuni: ori așteptați ca Samsung să adauge niște modele gratuite, ori vă apucați și vă faceți voi unele folosind șablonul publicat the thread-ul de pe Reddit. Apropo de asta, dacă aveți chef să studiați aten secțiunea veți găsi și câteva imagini de fundal create deja de entuziaști.

Iar daca vreti cateva wallpaper-uri gratuite, le gasiti aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. […] Ecranul lui Galaxy S10 Plus beneficiază de o rezoluție maximă QHD+ de 1440 x 3040 pixeli atunci când utilizatorul optează pentru folosirea completă a display-ului (cine nu dorește să vadă gaura pentru cele două camere frontale poate să aleagă afișarea unei benzi negre), ceea ce oferă un raport 19:9 și aduce o superbă densitate de 526 ppi, practic una dintre cele mai bune existente pe un smartphone. Entuziaștii au îmbățișat rapid ideea de gaură în ecran, motiv pentru care Samsung a creat rapid o secțiune specială în Galaxy Store de unde se pot descărca imagini de fundal care să mascheze cele două camere pentru selfie – aici v-am detaliat de unde puteți descărca și voi astfel de imagini de fundal. […]

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep