Fără doar și poate că utilizatorii de smartphone sunt extrem de creativi atunci când vine vorba de a-și personaliza ecranele telefoanelor, cel mai bun exemplu este recentul curent de imagini de fundal create special pentru a masca găurile din ecranele seriei Galaxy S10. Și pentru că acest curent pare să ia proporții, Samsung a creat deja o galerie specială pentru aceste wallpaper-uri în magazinul Galaxy Store.

Posesorii de Samsung Galaxy S10/S10+/S10E pot merge acum în secțiunea Galaxy Thees și de acolo să își descarce unul dintre fundalurile dorite – până în acest moment există doar câteva materiale pe bani, ce nu pot să fie descărcate pentru încercare. Prețul lor este undeva în jurul sumei de 1-2 EUR.

Pentru România, ca să le vedeți trebuie să mergeți în Settings/Wallpapers and Themes și acolo să căutați după S10 sau S10+. În Galaxy Store de SUA ele sunt deja grupate în secțiunea ”cutout wallpapers”, la noi trebuie căutate încă manual.

Pe modelul Samsung Galaxy S10+ pe care îl folosesc (sample de test primit prin programul Orange Smartphone Tester și disponibil pe site-ul Orange), le-am găsit fără nicio problemă în urma căutării, însă nu sunt grupate așa cum mă așteptam.

Dacă vreți ceva gratuit, aveți două opțiuni: ori așteptați ca Samsung să adauge niște modele gratuite, ori vă apucați și vă faceți voi unele folosind șablonul publicat the thread-ul de pe Reddit. Apropo de asta, dacă aveți chef să studiați aten secțiunea veți găsi și câteva imagini de fundal create deja de entuziaști.

Iar daca vreti cateva wallpaper-uri gratuite, le gasiti aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here