HomeFeaturedFocusHuawei Nova 4e prezentat oficial, smartphone ce merita toata atentia

Huawei Nova 4e prezentat oficial, smartphone ce merita toata atentia

Huawei Nova 4e

Asta pentru că terminalul va fi disponibil și la nivel global, sub numele de Huawei P30 Lite, un telefon ce s-a bucurat de multă apreciere în rândul utilizatorilor în generațiile anterioare și cred că va duce și mai departe acest succes. Este și meritul operatorilor de telefonie mobilă, în ofertele cărora terminalele Lite de la Huawei s-au bucurat de subvenții atractive. Așadar, Huawei Nova 4e ne arată destul de clar cum se va prezenta P30 Lite în Europa.

Și dacă judecăm după lista cu specificații tehnice, aș spune eu că se va prezenta destul de onorabil. Huawei Nova 4e este construit în jurul unei combinații de chipset Kirin 710 cu o memorie RAM ce poate fi de 4 GB sau de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Există și slot microSD pentru cei cu nevoi crescute în materie de spațiu de stocare.

Huawei Nova 4e

Ecranul lui Nova 4e este un IPS LCD de 6,15 inchi și rezoluție fullHD+ (2312 x 1080 pixeli). Are un notch în partea de sus, în formă de picătură, care găzduiește camera foto frontală de 32 megapixeli.

Pe partea din spate avem un sistem de trei camere foto. Primul senzor, cel principal, este de 24 megapixeli. Al doilea este un ultra-wide de 8 megapixeli, iar cel de-al treilea, de adâncime, are 2 megapixeli. Tot pe spate se găsește cititorul de amprentă.

Sistemul de operare este Android 9.0 Pie, cu interfața EMUI 9 peste, iar acumulatorul are o capacitate de 3340 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă (18W). Avem câteva din funcțiile specifice Huawei, precum GPU Turbo 2.0 sau HiVision, dar și un jack de 3,5 mm.

Huawei Nova 4e

Telefonul a fost pus în vânzare în China (în Europa va veni după un anunț oficial dedicat), la prețuri de aproximativ 300 dolari pentru varianta cu 4 GB de RAM și 340 dolari pentru cea care urcă la 6 GB de memorie RAM.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep