HomeFeaturedFocusXiaomi Black Shark 2 prezentat oficial, cateva imbunatatiri fata de generatia anterioara

Xiaomi Black Shark 2 prezentat oficial, cateva imbunatatiri fata de generatia anterioara

Xiaomi Black Shark 2

Xiaomi a adus câteva îmbunătățiri oarecum interesante la Xiaomi Black Shark 2, care, la prima vedere, nu par chiar impresionante, dar care destul de probabil contribuie semnificativ la obținerea unei experiențe de gaming cât mai intensă. Par să fie grupate sub denumirea de Ludicrous Mode (chestie împrumutată de la Tesla Motors), semn că departamentul de marketing al Xiaomi s-a scremut să ofere un plus de amploare acestor modificări aduse.

Ecranul este un AMOLED de 6,39 inchi, produs de Samsung, echipat cu o tehnologie Magic Press, care permite configurarea unor zone din display ca și butoane, care funcționează în raport cu intensitatea presiunii aplicate. S-a lucrat și la calitatea imaginii, și la latență și sunt prezente multe alte detalii de natură tehnică legate de ecran. Tot în ecran este integrat și senzorul de citire a amprentei digitale.

Avem mai apoi un sistem de răcire special, Liquid Cool 3.0 Vapor Chamber. Plus un acumulator de 4000 mAh ce oferă suport pentru încărcare rapidă (27W). Și două difuzoare stereo, plasate frontal, pentru a completa experiența de gaming cu senzații audio pe măsură.

Xiaomi Black Shark 2

Xiaomi Black Shark 2 este echipat, așa cum era de așteptat, cu un chipset Qualcomm Snapdragon 855.Configurațiile de memorie pornesc de la 6 GB de RAM cu 128 GB stocare internă și ajung până la 12 GB de RAM și 256 GB memorie internă. Mai sunt două versiuni intermediare.

Pe spatele lui Xiaomi Black Shark 2 se găsește un sistem dual camera, cu un senzor principal Quad Bayer de 48 megapixeli și unul telephoto de 12 megapixeli. Camera foto frontală este de 20 megapixeli.

Prețurile încep de la aproximativ 475 dolari și ajung până la aproximativ 625 dolari. Telefonul este deja disponibil, deocamdată în China. Vor exista și acccesorii dedicate pentru el.

Așa cum spuneam, parcă nu este nimic spectaculos în această nouă generație, parcă mă așteptam la mai mult. Pe de altă parte, ce ar putea un producător să mai aducă în plus la un smartphone?

via xdaDevelopers

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep