HomeFeaturedFocusMotorola incepe sa foloseasca chipset-uri Exynos

Motorola incepe sa foloseasca chipset-uri Exynos

Motorola P40

Mai exact, în Geekbench și-a făcut apariția un smartphone Motorola, denumit (probabil că este un nume de cod) Vision, care, spun unele voci ceva mai în măsură să se pronunțe asupra acestui subiect, va fi viitorul Motorola P40, succesorul lui Motorola P30 de anul trecut. Probabil că este doar un prim test această colaborare cu divizia de chip-uri a celor de la Samsung și, dacă totul merge bine, ea se va mai repeta.

Oricum, acest lucru nu înseamnă că terminalele Motorola, mai ales cele de top, nu vor fi în continuare echipate cu chipset-uri de la Qualcomm. Mai ales că pe teritoriul Statelor Unite, acolo unde Motorola desface destul de mult, este aproape obligatorie această echipare. Nu intrăm în detalii legate de restricțiile comerciale impuse diverșilor producători asiatici de către autoritățile din Statele Unite.

Revenind la Motorola Vision (Motorola P40), acesta a fost surprins în Geekbench, echipat cu un chipset Exynoss 9610, cu o memorie RAM de 6 GB și cu Android Pie. Se pare că va fi un terminal din seria Android One.

Motorola P40

Alte zvonuri legate de acest terminal vorbesc de un display de 6,2 inchi, cu un orificiu circular pentru camera foto frontală.

Au apărut chiar și niște fotografii cu viitorul Motorola Vision. Probabil că informațiile se vor înteți pe măsură ce se va apropia momentul anunțului oficial.

Motorola P40

via Geekbench

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep