HomeFeaturedFocusAsa arata noul RAZR, smartphone-ul pliabil de la Motorola

Asa arata noul RAZR, smartphone-ul pliabil de la Motorola

Acestea sunt primele imagini cu noul Motorola RAZR, viitorul smartphone cu ecran pliabil.

Într-o postare pe rețeaua chineză Weibo au apărut imagini cu viitorul Motorola RAZR, smartphone-ul cu ecran pliabil ce ar trebui să fie lansat în perioada următoare. Dacă sunt reale, imaginile sunt primele ce înfățișează viitorul RAZR cu ecran pliabil ce beneficiază și de notch.

Totodată vedem și suportul pentru încărcare wireless alături de accesoriile clasice din cutie. După cum se vede mai sus, Motorola RAZR vine într-o cutie interesantă ce îmi aduce aminte de HTC Diamond.

Imaginile par să fie unele de presă și sunt similare cu schițele scăpate pe net în luna ianuarie ce înfățișează desenele trimise pentru înregistrarea patentelor. Totuși, nu ne ajută să ne dăm seama dacă există al doilea display, mai ales că se presupune că plierea se va face vertical și nu orizontal ca la Samsung Fold sau Huawei Mate X.

The Wall Street Journal speculează că prețul său va fi undeva la 1500 USD, fără însă o dată de lansare clară. Știm însă sigur că Motorola lucrează la un smartphone RAZR cu ecran pliabil și că acesta ar trebui să fie lansat cam în aceiași perioadă cu cele ale Samsung și Huawei. Cândva …

via TV

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep