HomeFeaturedFocusWindows 10 May 2019 Update are nevoie de minim 32 GB pentru...

Windows 10 May 2019 Update are nevoie de minim 32 GB pentru stocare

Odată cu lansarea noului Windows 10 May 2019 Update Microsoft schimbă și cerințele de sistem, PC-urile cu mai puțin de 32 GB pentru stocare.

Odată cu lansarea Windows 10 May 2019 Update, Microsoft a adus o schimbare importantă legată de cerințele de sistem: este nevoie de un minim de 32 GB pentru a se putea face instalarea. Ambele versiuni de Windows 10 May 2019 Update (versiunea 1903), adică x32 și x64 au nevoie de un minim de 32 GB pentru stocare. Dacă vă aduceți aminte, versiunile anterioare aveau nevoie de un minim de 16 GB pentru instalarea x32 și 20 GB pentru x64.

Oricine a instalat și folosit măcar o dată un Windows 10 știe că o instalare pe un sistem cu doar 16 GB pentru stocare era o operație riscantă și că în realitate e nevoie de minim dublu pentru ca Windows-ul să funcționeze decent. Am văzut câteva sisteme hibrid tabletă-laptop ce aveau discuri de 32 GB și Windows-ul funcționa bine, nu am folosit niciodată sisteme care să aibă mai puțin.

De ce vă zic asta? Dacă în acest moment aveți pe sisteme voastre mai puțin de 32 GB spațiu liber ar fi bine să vă gândiți cum faceți curat dacă vreți update-ul. Sau eventual să vă achiziționați un disc nou – sunt în promoție SSD-uri de 128 GB la sub 100 de lei, așa că nu e o mare șmecherie să faceți schimbarea.

Până la lansarea oficială mai este ceva timp, așa că puteți să începeți să facței pregătirile de upgrade.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep