HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Huawei Y5 2019

Cateva detalii despre Huawei Y5 2019

Huawei Y5 2019

Nu se știe foarte clar când va fi lansat acest entry-level de la Huawei, însă din punctul de vedere al specificațiilor tehnice nu prea mai are secrete. Au cam ieșit la iveală toate detaliile, peisajul este destul de complet. Nu este nimic care să entuziasmeze, cred că singurul argument pe care va conta Huawei Y5 2019 în momentul apariției oficiale va fi prețul. Altfel nu prea cred că are șanse de reușită și în cele ce urmează voi și argumenta acest lucru.

Huawei Y5 2019

Telefonul nostru se bazează pe o combinație de chipset MediaTek Helio A22 cu o memorie RAM de 2 GB. Cel mai probabil, capacitatea internă de stocare va fi de 16 GB. Ecranul lui Huawei Y5 2019 va veni cu o diagonală de 5,71 inchi și o rezoluție de 1520 x 720 pixeli. În partea de sus va avea un notch în formă de picătură, pentru camera foto frontală.

Pe spate avem o cameră foto de 13 megapixeli. Tot acolo observăm un plastic ce imită textura de piele naturală, dar și lipsa senzorului pentru citirea amprentei digitale. Probabil că va fi suplinit de funcția de Face Unlock. Sistemul de operare va fi un Android 9.0 Pie cu EMUI 9 peste el.

Așa cum spuneam, singura șansă a acestui telefon este reprezentată de un preț foarte mic și de subvențiile de care se va bucura în ofertele operatorilor. Nu se știe când va vedea lumina zilei, însă nu cred că momentul apariției oficiale este foarte departe.

via TigerMobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep