HomeFeaturedFocusHTC lucreaza la un mid-range care tocmai a trecut prin Geekbench

HTC lucreaza la un mid-range care tocmai a trecut prin Geekbench

HTC 2019

Este o veste care mă bucură, pentru că vine după o perioadă de liniște apăsătoare legată de HTC, atât brand-ul, cât și compania. Au promis că se vor ocupa numai de vârfuri de gamă și de mid-range-uri din partea de sus a categoriei, dar exista o îngrijorare în rândul entuziaștilor cum că taiwanezii nu prea o duc bine și că vor fi tot mai puțin activi pe piața de smartphone.

Aș fi fost mai bucuros dacă vedeam urmele unui flagship veritabil (pentru că HTC a demonstrat de mai multe ori că știe să facă telefoane foarte reușite), însă deocamdată mă mulțumesc și cu un mid-range și doar ca simplă dovadă că producătorul taiwanez încă se ocupă și de producția de smartphone.

HTC 2019

Viitorul terminal HTC, cu numele de cod 2Q7A100 a trecut prin Geekbench. Și așa cum se întâmplă în cazul multor aplicații de benchmark, a lăsat câteva urme. Nu multe, dar suficiente încât să ne facem o primă idee despre el.

Iar o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 710 cu o memorie RAM de 6 GB, chiar nu sună rău deloc. Nu mai punem la socoteală Android-ul 9.0 Pie, care completează lista cu detalii care rămân în Geekbench și care este mai puțin important în lista de specificații tehnice.

Așa cum spuneam, nu sunt multe detalii tehnice, dar ele conturează deja o imagine destul de interesantă. Așteptăm zvonuri, leak-uri și orice alt fel de informații despre un flagship HTC.

via Geekbench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep