HomeMobileAndroidGalaxy Note 9 primeste update-ul cu patch-urile de securitate Android pe luna...

Galaxy Note 9 primeste update-ul cu patch-urile de securitate Android pe luna aprilie 2019

GalaxyNote9_firmware

Vreau să îi anunț pe posesorii de smartphone-uri Samsung Galaxy Note9 că a ieșit firmware-ul N960FXXS2CSD2 disponibil și în România. În principiu trebuie să mergeți la setări și Software update și de apoi Download and install. În teorie primiți doar update-urile de securitate, dar e posibil să mai beneficiați și de câteva patch-uri de securitate.

Eu unul nu am văzut și alte schimbări cu toate că se vehiculează că ar trebui să vină și un nou mod pentru camera selfie și/sau optimizări pentru modul de noapte în One UI.

Pentru că în urma cu câteva luni m-am grăbit să iau Android 9 Pie prin forțarea unui update de firmware pentru Emiratele Arabe, acum am fost nevoit să reaplic firmware-ul de România. Vestea bună este că puteți face și voi asta fără probleme, parea mai puțin bună este că necesită reinstalare.

Cum se forțează instalarea firmware-ului Android 9 Pie de arilie 2019 pe Galaxy Note9?

Păi în primul rând aveți nevoie de aplicația SamFirm cu care să vă conectați la baza de date SamMobile și să descărcați de acolo firmware-ul aferenet – eu l-am luat pe cel oficial de România pentru aparatele libere de rețea.

După ce descărcați firmware-ul folosiți pachetul Odin ca să îl puneți pe telefon – am detaliat aici care sunt pașii pentru instalarea inițială a Android 9 Pie. Îi puteți urma cu diferența că în loc să căuați cel mai recent firmare XSGE, căutați-l pe cel identificat cu ROM. În rest pașii sunt identici.

Poate vă ajută!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep