HomeFeaturedFocusHonor 8S anuntat oficial, un entry-level destul de modest

Honor 8S anuntat oficial, un entry-level destul de modest

Honor 8S

Faptul că Honor 8S vine cu specificații destul de modeste nu este cea mai mare problemă a acestui smartphone. Ci mai degrabă prețul cerut pentru configurația respectivă, care ar fi putut să fie mai mic. La aproximativ 120 euro, Honor 8S lasă destul de mult loc de manevră competitorilor, care pot aduce specificații mai bune în acest segment de preț.

Honor 8S

Telefonul este croit în jurul unui ecran de 5,71 inchi și rezoluție HD+, prevăzut cu un notch în formă de picătură în partea de sus, dar cu margini nu tocmai înguste. Pe spate propune o construcție de plastic, oarecum logică la acest nivel, cu o delimitare a suprafeței între două texturi. Destul de interesantă din perspectiva designului. Nu există senzor de citire a amprentei digitale, acesta fiind suplinit de funcția Face Unlock ce folosește camera frontală.

La interior avem un chipset MediaTek Helio A22, combinat cu o memorie RAM de 2 GB și cu o capacitate internă de stocare de 32 GB.

Camera foto principală are un senzor de 13 megapixeli, camera frontală este de 5 megapixeli, acumulatorul are o capacitate de 3020 mAh, iar sistemul de operare este un Android 9.0 Pie cu interfața EMUI 9 de la Huawei peste el.

Așa cum spuneam, nimic spectaculos. Nici măcar prețul, de la care așteptam să devină principalul argument de vânzare al acestui terminal. Deocamdată Honor 8S este disponibil în Rusia, cu promisiuni de disponibilitate și pe alte piețe europene.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep