HomeFeaturedFocusOppo A9 listat oficial, configuratie decenta la pret bun

Oppo A9 listat oficial, configuratie decenta la pret bun

Oppo A9

A fost subiectul mai multor ture de leak-uri, acum este cât se poate de oficial. Oppo A9 este un smartphone mid-range cu specificații decente, cu un aspect modern, o gamă de culori chiar interesantă (Mica Green, Ice Jade White sau Fluorite Purple) și mai ales cu un preț destul de atractiv pentru configurația propusă. Așa că merită atenția noastră pentru câteva minute.

Oppo A9

Oppo A9 este construit în jurul unui display de 6,53 inchi (rezoluție fullHD+) cu margini foarte înguste și cu un mic notch în formă de picătură pentru camera foto frontală. Toate conduc la un screen-to-body ratio destul de mare, de 90,7%. La interior avem o combinație ușor ciudată de chipset MediaTek Helio P70 (parcă mergea un Snapdragon) cu o memorie RAM de 6 GB. Capacitatea internă de stocare este de 128 GB.

Pe spatele de sticlă se distinge cititorul de amprentă și un sistem dual camera, cu un senzor principal de 16 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de 16 megapixeli. Cei de la Oppo au fost mai mereu atenți cu amatorii de selfie-uri.

Un acumulator de 4020 mAh, un sistem de operare Android 9.0 Pie, prezența tehnologiei Game Boost 2.0 și mai ales un preț de aproximativ 240 de euro sunt restul detaliilor care merită evidențiate. Telefonul va fi disponibil pe piața din China încă de săptămâna viitoare, fără informații despre o disponibilitate globală.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep