HomeMobileAndroidHuawei P30 Pro primeste update-ul EMUI 9.1.0.153 ce aduce dual-view camera

Huawei P30 Pro primeste update-ul EMUI 9.1.0.153 ce aduce dual-view camera

O opțiune care lipsea de pe noul Huawei P30 Pro (al cărui review poate fi citit aici) a venit cu cel mai recent update (EMUI 9.1.0.153) dat de către chinezi. La lansarea P30 Pro s-a vorbit despre posibilitatea de înregistrare simultană prin camera principală și cea secundară (cea care beneficiază de opțiunea de zoom) pentru a se crea o imagine combinată. În principiu combinația ar trebui să fie capabilă deniște rezultate spectaculoase de genul celor de mai jos:

Practic opțiunea permite realizarea unor filmări deosebit de interesante prin combinarea în aceiași imagine a unor detalii fine cu cele de ansamblu. Păcat că treaba asta nu a fost disponibilă de la început, mi-ar fi plăcut să mă pot juca cu ea.

Partea bună este că opțiunea e deja disponibilă cu noul update EMUI 9.1.0.153 ce deja a fost lansat în China. Probabil că în perioada următoare va ajunge și în Europa.

Alături de modul dual-view update-ul mai conține încă o opțiune pentru fotografierea în mod portrait – Charming, prin care sunt disponibile și mai multe filtre. Huawei Vlog primește noi opțiuni de automatizare pentru generarea de efecte și template-uri, iar patch-urile de securitate de aprilie 2019 sunt de asemenea aplicate cu cel mai nou update.

via XDA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep