HomeFeaturedFocusMicrosoft Edge bazat pe Chromium este oficial disponibil pentru download pe orice...

Microsoft Edge bazat pe Chromium este oficial disponibil pentru download pe orice Windows 10

edge_5

În seara asta Microsoft a lansat oficial prima versiune de test pentru viitorul Microsoft Edge bazat pe Chromium iar cine e interesat poate să o descarce și să o folosească. Merge pe orice versiune de Windows 10 și se descarcă oficial de pe site-ul Microsoft urmând link-ul de aici.

Se instalează rapid (kit-ul are doar 1,9 MB) și la prima lansare o să vă întrebe dacă vreți să preluați setările din Edge și ce fel de interfață doriți.

edge_1

MIcrosoft oferă Edge Chromium în două variante: Canary și Developer, cu actualizări zilnice și/sau săptămânale.

Cu noul Edge bazat pe Chromium Microsoft oferă un browser care ar trebui să se remarce prin securitate, performanță și suport pentru extensii.

edge_3

Bineînțeles că fiind vorba despre o versiune de test, sugestiile sunt binevenite și chiar incurajate de Microsoft. L-am instalat deja, fiind prima versiune de Edge pe Chromium pe care o aduc pe laptop și trebuie să remarc că merge extrem de bine până acum.

edge_4

Cel mai mult îmi place că e rapid. O să mă joc cu el în perioada următoare pe un environment de producție și o să revin cu niște impresii cât de curând.

Până atunci vă recomand să îl instalați și să îl testați. Poate o să vă placă!

P.S.: Microsoft a anunțat și de ce noul Edge Chromium pare să fie mai rapid decât Chrome-ul: pentru că a schimbat/scos vreo 30 de servicii consumatoare de resurse.

Adică:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep