HomeFeaturedFocusMicrosoft lanseaza vesiunea finala de Windows 10 May 2019 Update catre testerii...

Microsoft lanseaza vesiunea finala de Windows 10 May 2019 Update catre testerii din Release Preview Ring

windows2019_mai

Tot în seara aceasta, alături de prima versiune de test pentru Edge Chromium Microsoft lansează și versiunea finală pentru Windows 10 May 2019 Update către utilizatorii din Release Preview Ring din programul Insider Preview. Cei interesați au posibilitatea să instaleze noua versiune cu mult înainte de lansarea oficială programată pentru luna viitoare. Cel mai probabil că Microsoft vrea să se asigure că vor fi mult mai multe teste pe diverse configurații ca să nu se mai repete situația de anul trecut când versiunea Windows 10 October 2018 Update a generat probleme importante (pierderea de fișiere) pentru o seamă de utilizatori.

Versiunea finală, adică 18362.30 poate fi instalată prin Windows Update dacă decideți să vă înrolați în programul Insider Preview și apoi să selectați Release Preview ring. Veți primi exact pachetul care va fi făcut disponibil pentru toată lumea începând de luna viitoare. Schimbările ce le va aduce sunt multe și mărunte, de la o nouă temă deschisă la culoare, la Windows sandbox și separarea căutării din Windows de Cortana și bineînțeles viitorul Edge Chromium.

Practic, dacă vreți să fiți printre primii care primesc Windows 10 May 2019 Update nu aveți decât să mergeți la Settings > Update & Security> Windows Insider Program și să alegeți “just fixes, apps, and drivers” Release Preview ring for Windows 10. Iar apoi porniți update-ul.

Mai multe detalii despre anunțul Microsoft găsiți pe blog-ul Windows 10.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep