HomeFeaturedFocusOppo A7n prezentat oficial, un mid-range fara stralucire

Oppo A7n prezentat oficial, un mid-range fara stralucire

Oppo A7n

Oppo A7n este practic un Oppo A5s (îmi place mult sistemul de denumiri al producătorului chinez, care licrează și la un Oppo A1K) cu câteva diferențe minore. Se lărgește astfel paleta de opțiuni pe care le are la dispoziție un potențial doritor, care ține totuși morțiș să își achiziționeze un Oppo. Deocamdată vorbim despre cumpărătorii din China, căci acolo va deveni disponibil, cel puțin în primă fază, A7n.

Oppo A7n

Oppo A7n se bazează pe o combinație de chipset MediaTek Helio P35 cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Care se poate extinde prin microSD. Toate ascunse în spatele unui display de 6,2 inchi și rezoluție HD+ (parcă ar fi mers un fullHD+), cu margini înguste și un notch în formă de picătură în partea de sus.

Pe spate avem un sistem dual camera (13 megapixeli f/2.2 + 2 megapixeli f/2.4), dar și cititorul de amprentă. Camera foto frontală este de 16 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 4230 mAh, destul de mare pentru un mid-range, oricum, peste medie.

Nu se cunosc încă detalii comerciale despre terminal, dar nici nu cred că Oppo A7n este genul de telefon care să pună pe jar fanii.

via VenkateshBabu

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep