HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A80 prezentat oficial, sistem inedit de tip pop-up

Samsung Galaxy A80 prezentat oficial, sistem inedit de tip pop-up

Samsung Galaxy A80

Samsung Galaxy A80 și-a respectat promisiunile și pare să fie capabil să reușească să ofere selfie-uri și clipuri video filmate din fața display-ului. Pentru a face acest lucru vine cu un sistem inedit de tip pop-up care se bazează pe rotirea sistemului de trei camere foto de pe spatele telefonului înspre partea din față a acestuia, atunci când pop-up-ul se ridică. Este destul de greu de descris în cuvinetele potrivite, o să caut un clip video ca să vă edificați. Însă cu siguranță este o găselniță interesantă a producătorului coreean, prin care Galaxy A80 respectă pe deplin noul motto al acestui terminal, Era of Live.

Samsung Galaxy A80

Până la urmă acesta este publicul principal pentru un astfel de telefon. Utilizatorul dinamic, activ în social media, care se fotografiază și se filmează cât mai des. Și până acum, un astfel de utilizator nu prea a avut la îndemână un sistem de trei camere foto.

Și dacă tot am început cu ele, să terminăm subiectul. Senzorul principal este unul de 48 megapixeli (f/2.0). Este însoțit de unul ultra-wide de 8 megapixeli și de unui de tip 3D ToF, care contribuie la efecte bokeh cât mai reușite, înclusiv pe materialele video.

Pe partea din față avem un display Super AMOLED de 6,7 inchi, evident nederanjat de notch-uri sau orificii, cu o rezoluție de 2400 x 1080 pixeli. Ceva mai alungit decât în mod normal, chestie care mie îmi place foarte mult. Senzorul pentru citirea amprentei digitale este integrat în ecran.

Samsung Galaxy A80

La nivel de memorii avem o singură configurație, cu 8 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Nu există slot microSD, așa că utilizatorul trebuie să se descurce cu această capacitate. Procesorul va fi un octa-core de până la 2,2 GHz.

Acumulatorul de pe Samsung Galaxy A80 are o capacitate de 3700 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă (25W), iar sistemul de operare este un Android 9.0 Pie cu One UI peste el. Construcția este din sticlă, iar gama de culori este compusă din Phantom Black, Angel Gold și Ghost White.

Samsung Galaxy A80

Nu au fost oferite publicului detalii comerciale legate de disponibilitatea acestui terminal, dar și de prețul său de vânzare, așa că vom reveni asupra acestui subiect fără îndoială.

via Samsung

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep