HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Meizu 16s

FOTO: cum arata Meizu 16s

Meizu 16s

A fost subiectul mai multor leak-uri și îl așteptăm din octombrie anul trecut. Încă se lasă așteptat și din când în când revine în atenția publicului cu câte o informație nouă. De această dată avem niște fotografii de presă generate pe calculator care risipesc cumva misterul ecranului fără notch și orificiu pentru cameră frontală simultan cu lipsa unui sistem de tip pop-up. Cum va fi integrată camera foto pentru selfie-uri?

Ei bine, din pozele care tocmai au ieșit la iveală vedem că un mic senzor foto va fi inserat pe marginea superioară foarte îngustă a telefonului. Va fi el suficient pentru selfie-uri de calitate? Nu se știe încă și probabil că nici nu se va ști foarte repede. Însă Meizu 16s reușește să arate foarte bine din punct de vedere fizic, cu un display cu margini foarte înguste și nederanjat de orificii sau notch-uri, pentru un screen-to-body ratio cât mai mare, dar fără a apela la o soluție de tip pop-up, care ar fi ridicat prețul în sus.

Fotografia confirmă informațiile care se știau deja despre Meizu 16s. Cum din punct de vedere tehnic nu aduce nicio noutate, rămâne să așteptăm momentul anunțului oficial pentru a avea toate piesele puzzle-ului. Încă o dată, sperăm ca un anunț oficial să fie iminent.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep