HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Note10 va avea patru versiuni

Samsung Galaxy Note10 va avea patru versiuni

Samsung Galaxy Note10

De fapt, mai corect ar fi spus că Samsung Galaxy Note10 va avea două dimensiuni, fiecare dintre ele cu variantă de conectivitate 5G. Este mai aproape de adevăr această descriere. Se pare că producătorul coreean s-a decis să compieze oarecum strategia aplicată seriei Galaxy S10 și pe Galaxy Note, cea de-a doua familie de flagship-uri de la Samsung. Semn că rezultatele obținute cu S10-le au fost, cel puțin până acum multumitoare.

Cele două versiuni de Samsung Galaxy Note10 se vor difierenția în primul rând prin dimensiune. Cea mai mare va fi echipată cu un display cu diagonală de 6,75 inchi, în timp ce varianta mai mică va avea un ecran de 6,28 inchi.

Pe partea din spate diferența majoră va fi la sistemul de camere foto. Varianta mai mare de Note10 va avea patru camere foto pe spate, iar Note10-le mai mic va avea doar trei camere foto. Zvonurile spun că acestea vor fi singurele diferențe majore între variantele viitorului flagship al producătorului coreean.

Nu sună rău, practic cei atrași de ideea unui smartphone cu stylus (S Pen) și deopotrivă fanii seriei Galaxy Note, vor avea la dispoziție mai multe opțiuni.

Deși detaliile sunt încă puține, probabil că pe măsură ce ne vom apropia de momentul unui anunț oficial, vor ieși la iveală mai multe informații despre Samsung Galaxy Note10. Vă ținem la curent.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep