HomeFeaturedFocusVideo: cum arata interiorul lui Huawei P30 Pro si in special sistemul...

Video: cum arata interiorul lui Huawei P30 Pro si in special sistemul de zoom 5x

JerryRigEverything a făcut un interesant material video în care ne prezintă în detaliu cum arată interiorul lui Huawei P30 Pro și impresionantul său sistem de zoom 5x.

Huawei P30 Pro este flagship-ul care nu doar că are cea mai bună cameră pentru fotografia în condiții de noapte (aici puteți vedea testul comparativ între S10+, iPhone XS, Huawei P20 Pro și Huawei P30 Pro) dar în acest moment are și cel mai capabil sistem de zoom de pe un smartphone. Combinația de 5x optic plus software-ul adecvat permit generarea de imagini cu un factor de mărire de 50x, o chestie inovatoare pentru smartphone-urile moderne.

Camera responsabilă de opțiunea de mărire optică de 5x a trebuit să primească câteva schimbări importante pentru a putea să fie pusă în interiorul smartphone-ului De asta a fost și necesară reorientarea ei pe lateral, ca să nu crească excesiv grosimea smartphone-ului în zona camerelor foto.

Detaliile constructive se pot vedea în materialul de mai jos:

Plecând de la realizarea Huawei e foarte probabil ca în curând să vedem că și alți producători aderă la ideea folosirii unui sistem cu oglindă, pus lateral, ce în principiu poate permite și factori mai mari de zoom. Însă va fi interesant să vedem care este compromisul la care se va ajunge, pentru că sacrificarea spațiului din interior pentru un sistem optic cu zoom mai mare trebuie să se vadă în diminuarea altor caracteristici, în special a autonomiei prin montarea unei baterii mai mici.

Ideea nu e rea. Întrebarea este: voi v-ați dori un sistem de zoom și mai puternic?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep