HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Huawei Mate 30 Pro

Cateva detalii tehnice despre Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro

Poate părea cam devreme să discutăm despre Huawei Mate 30 Pro, un telefon care va fi anunțat oficial undeva în vreo șase luni de zile, dar până la urmă este vorba despre Huawei, un producător de top (locul al doilea la nivel global) ale cărui produse stârnesc tot mai mult interes. În același timp însă, tocmai datorită distanței lungi până la apariția sa, s-ar putea să fie unele confuzii între specificațiile diferiților membrii ai familiei Mate 30 de la Huawei, așa că informațiile de mai jos trebuie privite cu o doză de scepticism.

Despre viitorul flagship de la Huawei se spune că va avea un display AMOLED de 6,71 inchi, care va integra senzorul pentru citirea amprentei digitale. În spatele său un chipset Kirin 985 cu modemul 5G Balong 5000 (este posibil să existe și o variantă 4G).

Acumulatorul, cu o capacitate de 4200 mAh, va fi capabil de încărcare rapidă (55W), încărcare wireless și de încărcare inversă prin wireless de până la 10W.

În ceea ce privește abilitățile foto, acolo unde așteptările publicului de la Huawei Mate 30 Pro sunt cele mai mari, știm destul de puține detalii. Se păstrează, cum era de așteptat, colaborarea cu Leica. Și se vorbește despre un sistem cu patru camere foto pe partea din spate, cu îmbunătățiri față de cel de pe actuala generație de Mate.

Desigur, ne-ar fi plăcut mai multe specificații, însă este timp destul pentru leak-uri și zvonuri. Și sunt sigur că ele nu vor întârzia să apară, pe măsură ce ne apropiem de data lansării. Însă mai este mult până atunci.

via PlayfulDroid   

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep