HomeFeaturedFocusVivo S1 Pro prezentat oficial, mid-range cu imbunatatiri esentiale

Vivo S1 Pro prezentat oficial, mid-range cu imbunatatiri esentiale

Vivo S1 Pro

Îmbunătățirile sunt față de modelul anterior, Vivo S1, căruia i-am făcut un reproș în momentul apariției oficiale. Și anume că i-ar fi stat mult mai bine cu un chipset de la Qualcomm, decât cu MediaTek-ul său. Iată că producătorul chinez parcă mi-ar fi auzit sugestia și vine acum cu o versiune evoluată. Principala modificare pe care Vivo S1 Pro o aduce față de versiunea simplă (fără Pro) este înlocuirea chipset-ului MediaTek Helio P70 cu un Snapdragon 675,

Vivo S1 Pro

Mai mult, Vivo S1 Pro vine cu două variațiunii ale memoriilor, ușor ciudate, fiecare dintre ele îmbunătățind varianta standard. Prima are aceeași memorie RAM de 6 GB, dar duce stocarea internă până la 256 GB, cea de-a doua crește memoria RAM, la 8 GB, dar păstrează capacitatea internă de stocare la 128 GB.

În plus, mai avem un ecran Super AMOLED de 6,39 inchi, nederanjat de orificii sau notch-uri, cu rezoluție de 2340 x 1080 pixeli și screen-to-body ratio de 91,64%. Senzorul pentru citirea amprentei digitale este integrat în ecran. Camera foto frontală este integrată într-un mecanism de tip pop-up și are acum o rezoluție de 32 megapixeli. Un alt plus important.

Sistemul de trei camere foto de pe spate are o senzor principal de 48 megapixeli, unul de 8 megapixeli ultra-wide și unul de adâncime de 5 megapixeli.

Vivo S1 Pro

Acumulatorul are o capacitate de 3700 mAh. Sistemul de operare este un Android 9.0 Pie cu interfața Funtouch OS 9.0 peste el, interfață ce vine incusiv cu asistentul digital Jovi (proprietar Vivo) instalat.

Prețul pentru ambele variante de Vivo S1 Pro este de aproximativ 370 euro. Nu e rau deloc, mai ales dacă este vorba despre un preț valabil pentru piețele europene. Însă mi-e teamă că până aici se vor mai adăuga niște taxe.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep