HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Samsung Galaxy M40

Cateva detalii tehnice despre Samsung Galaxy M40

Samsung Galaxy M40

Producătorul coreean diversifică puțin sistemul de denumiri pentru telefoanele sale, astfel că unul dintre viitoarele proiecte de pe piața de smartphone poartă numele de Samsung Galaxy M40. Și pare un proiect destul de avansat, aproape de final chiar, de lansarea pe piață (probabil că în primă fază pe piețele asiatice), din moment ce au ieșit la iveală detalii tehnice despre acest terminal. Avem configurația sa aproape completă, dar și o fotografie de presă cu telefonul.

Samsung Galaxy M40 va fi construit în jurul unui ecran Infinity-O de 6,3 inchi și rezoluție fullHD+, prevăzut cu un orificiu pentru o cameră frontală de 16 megapixeli. La interior va avea o combinație de chipset Snapdragon 675 cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Se vorbește și de o versiune mai accesibilă, cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB.

Pe spate avem un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 32 megapixeli, unul ultra-wide de 8 megapixeli și unul de adâncime de 5 megapixeli, dar și cititorul de amprentă.

Un mare plus este acumulatorul, cu o capacitate de 5000 mAh și suport pentru încărcare rapidă. Sistemul de operare va fi Android 9.0 Pie cu One UI peste el.

Samsung Galaxy M40 va costa undeva pe la 280 dolari și, așa cum spuneam, va fi lansat pe 11 iunie, cel mai probabil pe piețele asiatice pentru început.

via 91mobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep