HomeFeaturedFocusOppo Reno Z prezentat oficial, aspect modern si specificatii peste medie

Oppo Reno Z prezentat oficial, aspect modern si specificatii peste medie

Oppo Reno Z

De fapt, specificațiile proaspăt anunțatului Oppo Reno Z sunt chiar impresionante pentru segmentul mid-range. Iar aspectul său fizic este unul modern, elegant, bine lucrat. Telefonul are un ecran cu margini foarte înguste, un notch finuț în formă de picătură, un profil subțire și o gamă de culori interesante, pentru toate gusturile. Arată chiar bine în fotografii, mai ales varianta portocalie, cel puțin în opinia mea.

Oppo Reno Z

Ecranul este un AMOLED de 6,4 inchi și integrează senzorul pentru citirea amprentei digitale. Are o rezoluție de 2340 x 1080 pixeli, iar notch-ul în formă de picătură găzduiește o cameră foto frontală de 32 megapixeli, semn că Oppo nu a uitat că a pornit în piața de smartphone ca brand care punea accentul pe fotografie, mai ales pe partea de selfie-uri.

Oppo Reno Z

Pe spate avem un sistem dual camera, cu un senzor principal de 48 megapixeli și unul de adâncime de 5 megapixeli. Sub camerele foto avem un soi de dungă, un element de design în care este integrat și flash-ul, dar și logo-ul Oppo. Arată bine și contribuie la aspectul interesant al lui Oppo Reno Z.

La nivel de memorii, telefonul propune două variante. Una cu 6 GB de RAM și stocare internă de 256 GB și una cu 8 GB de RAM, dar cu memorie internă de doar 128 GB.

Acumulatorul are o capacitate de 4035 mAh și suportă încărcarea rapidă de 20W.

Singurul element de configurație pe care aș putea să i-l imput este chipset-ul MediaTek Helio P90 (procesor octa-core până la 2,2 GHz Cortex-A75). Un Snapdragon ar fi arătat mult mai bine. Asta deși am văzut că cel puțin în unele situații, un chipset Snapdragon poate fi învins de un omolog de la Exynos, spre exemplu.

Prețul pentru Oppo Reno Z este de aproximativ 350 dolari, iar vânzările debutează în Asia în prima săptămână a lunii iunie.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep