HomeFeaturedFocusCateva specificatii tehnice pentru Asus ZenFone 6 confirmate oficial

Cateva specificatii tehnice pentru Asus ZenFone 6 confirmate oficial

Asus ZenFone 6

Asistăm la un soi de campanie de teasing din partea companiei taiwaneze, care își va anunța noul flagship chiar săptămâna viitoare, pe 16 mai. Probabil că pentru a menține interesul pentru viitorul vârf de gamă și evenimentul programat pentru lansarea acestuia, oficialii companiei și conturile de social media ale acesteia au furnizat opiniei publice câteva detalii despre Asus ZenFone 6.

A fost astfel confirmată prezența chipset-ului de top Qualcomm Snapdragon 855, deși aici nu cred că existau prea mulți fani care să aibă semne de întrebare. Mai interesant pare sistemul dual camera de pe spatele terminalului, compus dintr-un senzor principal de 48 megapixeli și unul secundar (cel mai probabil ultra-wide) de 13 megapixeli.

Ecranul nu va fi deranjat de notch-uri sau orificii, ceea ce duce cu gândul la un sistem de tip pop-up pentru camera foto frontală. Va avea o rezoluție de 2340 x 1080 pixeli.

Acumulatorul va avea o capacitate de 5000 mAh, destul de impresionantă. Alte detalii, precum memoria RAM de 6 GB, Android-ul 9.0 Pie, LED-ul pentru notificări sau slot-urile pentru două SIM-uri și un card microSD, parcă nu sunt la fel de entuziasmante, dar au fost deja confirmate.

Săptămâna viitoare vor veni și celelalte piese ale puzzle-ului. Asus ZenFone 6 pare capabil să se bată cu vârfurile de gamă de la alți producători. Va conta și prețul, aspect la care Asus a fost competitiv mai mereu, dar și strategia de distribuție, care ar trebui să îl facă disponibil pe cât mai multe piețe.

via AndroidPure

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep