HomeMobileAndroidHTC anunta datele pentru update-ul Android din 2019 pentru U12+, U11+ si...

HTC anunta datele pentru update-ul Android din 2019 pentru U12+, U11+ si U11

Aseară HTC a făcut publice detaliile legate de momentul lansării upgrade-urilor de Android din 2019 pentru modelele H12+, U11 și U11+. Din păcate lucrurile stau cum nu se poate mai prost: vorbim doar de Android 9 Pie (când acesta este oficial pe piață de peste 8 luni) și doar trei modele vor primi acest upgrade.

În luna martie HTC a dat o informare similară în care ni se spunea că U11, U11+ și U12+ vor primi update-ul Android 9 Pie în trimestrul al doilea. Acum știm: U11 îl va primi la finalul lunii mai, U11+ undeva la final de iunie iar HTC U12+ tot pe acolo.

Cumva normal, primul care se va bucura de uprgrade e bătrânul HTC U11 iar cel mai nou din serie, adică U12+ va fi ultimul.

Cu regret observ că HTC este probabil compania care aduce update-urile cel mai târziu, asta în condițiile în care ani de zile s-a aflat printre promotorii Android iar acum nici măcar nu are veun model în lista celor compatibile cu variantele de test pentru Android Q beta 3. Faptul că noile Pixel 3a sunt făcute de Google cu echipa cumpărată de la HTC poate că spune multe în acest context vizavi de planurile de viitor ale HTC.

Am mai spus de nenumărate ori și o repet: mi-ar părea extrem de rău să văd că HTC (QTEK) compania cu ale cărei smartphone-uri am pornit pe Windows Mobile/Android/Windows Phone renunță.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep