HomeFeaturedFocusCica AirPod functioneaza chiar si in stomac

Cica AirPod functioneaza chiar si in stomac

Din seria “cele mai bune produse sunt cele Apple” astazi avem AirPod care functioneaza dupa ce a fost inghitit si eliminat de catre detinator.

Din seria întâmplărilor ”magice” petrecute cu produsele Apple (din care am avut destule) astăzi vă prezentăm una tare de tot: un individ a înghițit (el zice că accidental) o cască AirPod și ea funcționează … și după ce și-a recuperat-o pe căi naturale.

Ați citit bine și se pare că nu e glumă de la TheOnion! Via Daily Mail aflăm că un taiwanez și-a regăsit casca AirPod în stare funcțională după ce în prealabil ea a trecut prin stomacul său.

Cum? Greu de zis. Individul a adormit cu căștile la urechi și când s-a trezit nu a mai găsit una. Omul a activat funcția de căutare (asta ca să vedeți că nu e chiar foarte redus) și a observat că sunetul venea din camera în care era și îl cam urmărea pe oriunde se ducea. La un moment dat s-a prins că sunetul venea din interiorul lui și ca să fie sigur s-a dus la spital să își facă o radiografie.

Da, sunetul venea chiar din el și prețioasa cască era în … stomac. Cum poate fi scoasă?

În imagine este mândrul posesor al AirPod-ului recuperat în stare funcțională.

Nu e greu de ghicit. Important este că o toaletă publică a apărut în peisaj și omul și-a recuperat casca și e chiar fericit că încă funcționează și la momentul respectiv mai avea chiar 41% din baterie.

Morala?

Pe unde nu sapi ca să îți recuperezi prețiosul iGagdet.

Sper să nu pățiți și voi ceva similar, indiferent cât de mult iubiți Apple.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep