Cica AirPod functioneaza chiar si in stomac

2
Din seria “cele mai bune produse sunt cele Apple” astazi avem AirPod care functioneaza dupa ce a fost inghitit si eliminat de catre detinator.

Din seria întâmplărilor ”magice” petrecute cu produsele Apple (din care am avut destule) astăzi vă prezentăm una tare de tot: un individ a înghițit (el zice că accidental) o cască AirPod și ea funcționează … și după ce și-a recuperat-o pe căi naturale.

Ați citit bine și se pare că nu e glumă de la TheOnion! Via Daily Mail aflăm că un taiwanez și-a regăsit casca AirPod în stare funcțională după ce în prealabil ea a trecut prin stomacul său.

Cum? Greu de zis. Individul a adormit cu căștile la urechi și când s-a trezit nu a mai găsit una. Omul a activat funcția de căutare (asta ca să vedeți că nu e chiar foarte redus) și a observat că sunetul venea din camera în care era și îl cam urmărea pe oriunde se ducea. La un moment dat s-a prins că sunetul venea din interiorul lui și ca să fie sigur s-a dus la spital să își facă o radiografie.

Da, sunetul venea chiar din el și prețioasa cască era în … stomac. Cum poate fi scoasă?

În imagine este mândrul posesor al AirPod-ului recuperat în stare funcțională.

Nu e greu de ghicit. Important este că o toaletă publică a apărut în peisaj și omul și-a recuperat casca și e chiar fericit că încă funcționează și la momentul respectiv mai avea chiar 41% din baterie.

Morala?

Pe unde nu sapi ca să îți recuperezi prețiosul iGagdet.

Sper să nu pățiți și voi ceva similar, indiferent cât de mult iubiți Apple.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here