HomeFeaturedFocusAirEngine este noul brand Huawei pentru produsele Wi-Fi

AirEngine este noul brand Huawei pentru produsele Wi-Fi

AirEngine
Zhao Zhipeng, President of Campus Network Domain of Huawei Data Communication Product Line prezentând AirEngine.

AirEngine este un nou brand ce intră pe zona dispozitivelor Wi-Fi. După ce și-a lansat și consolidat brandul de smartphone/gadget-uri pentru zona de tineret, acum Huawei se orientează și pe cea a dispozitivelor Wi-Fi, introducând AirEngine. Anunțul a fost făcut la Huawei Global Analyst Summit 2019, unde Huawei și Wi-Fi Alliance (WFA – Alianța Wi-Fi) au susținut o întâlnire cu presa având tema “Wi-Fi 6, descătușarea valorii în afaceri”.

De acum înainte veți putea să faceți asocierea rapid între AirEngine și Huawei. Nu mi e pare neapărat o idee rea diversificarea brand-urilor, însă trebuie să ținem seama că pe zona de networking Huawei are probleme mari vizavi de încrederea consumatorilor – nu uitați că SUA a blocat folosirea echipamentelor companiei chineze și de curând Germani a luat asta în considerare, ca să nu mai spun despre faptul că Vodafone ar fi avut probleme în perioada 2009-2011 cu unele aparate destinate consumatorilor din Italia ce aveau backdoor preinstalat.

Din comunicatul de presă trimis de Huawei:

”AirEngine este creat special pentru construirea unor rețele Wi-Fi de înaltă calitate, ce dispun de conexiuni de înaltă performanță, o experiență optimă de utilizare și susținerea noilor afaceri.  Huawei va colabora îndeaproape cu partenerii pentru a le oferi clienților săi din domeniul public și privat o conectivitate ubicuă și o inteligență generalizată. În plus, Huawei va continua să folosească Platforma Digitală pentru a integra noile tehnologii ICT, ajutându-și clienții să-și administreze transformarea digitală.”

AirEngine ar trebui să se evidențieze prin performanță ultra-avansată, experiență de utilizare optimă și susținerea noilor afaceri.

Ni se transmite că AirEngine are cea mai bună performanță din industria de profil, lucru validat de Tolly, o influentă organizație internațională de testare. AirEngine construiește pe baza punctelor forte tehnice create odată cu tehnologia Huawei 5G „smart antenna” și a tehnologiilor de accelerare inteligentă a aplicațiilor, obținând optimizarea inteligentă a experienței de utilizare și a continuității serviciilor. AirEngine poate susține și noi aplicații, precum 4K și VR, și poate canaliza cooperarea avansată cu partenerii pentru a obține transformarea wireless în domeniile învățământului, cercetării, manufacturii și altor servicii de importanță crucială, permițând crearea noilor afaceri.

via Huawei

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep