HomeFeaturedFocusHuawei Y7 Prime 2019 Limited Edition lansat oficial

Huawei Y7 Prime 2019 Limited Edition lansat oficial

Huawei Y7 Prime 2019

Producătorul chinez a lansat o ediție limitată a lui Huawei Y7 Prime 2019, un telefon ce a văzut lumina zilei la începutul anului. Sună ușor pompos Limited Edition pentru un smartphone din zona de jos a categoriei mid-range. Este, mai degrabă un fel de reîmprospătare pentru ofertele operatorilor, acolo unde terminalele Huawei se mișcă destul de bine, dar unde, pe lângă subvențiile de preț implicite, este nevoie și de impresia de nou pentru a face volume de vânzări spectaculoase.

Așa că Huawei Y7 Prime 2019 Limited Edition poate fi explicat ca și concept. Îmi place că prima caracteristică ce îl distinge de modelul original este de ordin fizic. Suprafața din spate a telefonului are o textură ce imită pielea naturală. O caracteristică ce îmi place tot mai mult la terminalele cu care interacționez, dar și la husele și carcasele de protecție pe care le primesc spre testare de la partenerii noștri de la MobileDirect.

A doua modificare ține de capacitatea internă de stocare, care acum este de 64 GB (față de 32 GB cât avea modelul original).

În rest avem aceeași combinație de Snapdragon 450 cu o memorie RAM de 3 GB, același ecran de 6,26 inchi și rezoluție HD+, prevăzut cu un notch în formă de picătură, același sistem dual camera cu un senzor principal de 13 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli, aceeași cameră frontală de 16 megapixeli și același acumulator de 4000 mAh.

Cu alte cuvinte, un telefon care nu se prezintă rău de tot și care are un preț de vânzare de aproximativ 220 dolari. Un preț bun pentru Europa, dar care din păcate este valabil pentru Asia, acolo unde Huawei Y7 Prime 2019 Limited Edition a fost deja pus în vânzare.

via HuaweiMobileFacebook

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep