HomeEvenimenteInvitatie meet-up Cerner DevCulture: Evolving a Clean, Pragmatic Architecture cu Victor Rentea

Invitatie meet-up Cerner DevCulture: Evolving a Clean, Pragmatic Architecture cu Victor Rentea

În urma invitației Cerner România, Victor Rentea va susține la Brașov o prezentare cu tema Evolving a Clean, Pragmatic Architecture.

Vreau să vă lansez invitația de a participa la meet-up tehnic cu tema Evolving a Clean, Pragmatic Architecture, susținut de către Victor Rențea, Independent Trainer & Coach, Lead Architect at IBM Romania la invitația Cerner România.

Evenimentul face parte din seria celor Cerner DevCuloture pe care le-am pornit împreună cu colegii mei din Cerner și este deschis tuturor celor ce doresc să descopere noi lucruri despre tehnologie și în mod special despre arhitectura aplicațiilor enterprise. Prezentarea va avea două părți, una introductivă ce va avea parte și de demo, iar cea de-a doua va fi o discuție liberă pe marginea subiectelor ridicate din audiență.

In a mood for a closing brainstorm? Let’s have a critical review of the major decisions taken in a typical enterprise application architecture and learn to balance pragmatism with design goals. Find out how to do just-in-time design to keep as many use-cases as simple as possible (KISS).

Evenimentul se va desfășura luni 13 mai de la ora 18:00 – 21:30, la Kronwell. Participarea este gratuită, e nevoie de înregistrare pe meetup.com urmând link-ul de aici.

Mai sunt câteva locuri disponibile așa că sfatul meu este să vă grăbiți.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep