HomeFeaturedFocusMicrosoft Edge Chromium preview pentru macOS e oficial

Microsoft Edge Chromium preview pentru macOS e oficial

Versiunea oficială de macOS pentru browser-ul Microsoft Edge Chromium preview este acum disponibilă pentru download și testare. După cum spuneam acum câteva săptămâni, Microsoft a lucrat intents în direcția schimbării paradigmei Edge și oferirii unei soluții cross-platform Window/macOS/Android/iOS pentru propriul său browser, optimizat pentru serviciile Microsoft. Inițial a fost lansată oficial versiunea preview de Windows și simultan a leak-uit și cea de macOS (pe care am instalat-o și o folosesc de actunci fără probleme).

Azi lucrurile devin oficiale: Microsoft Edge Chromium for macOS e lansat oficial, construit special pentru ecosistemul Apple, de la interfața adaptată macOS (modificare de fonturi, shortcut-uri etc.) și până la serviciile adiacente, inclusiv optimizarea pentru Touch Bar și trackpad gestures.

Pentru început există doar Microsoft Edge Insider Canary Channel, cel Dev urmând să fie deschis ceva mai încolo.

Dacă vă interesează să vedeți cum merge – și cred că ar trebui să vă intereseze pentru că e mai suplu decât Chrome, atunci mergeți și descărcați versiunea Edge Chromium de macOS, mai ales dacă folosiți servicii de cloud și aplicații Microsoft. Iar dacă aveți sugestii și/sau probleme, nu uitați să trimiteți Feedback către Microsoft.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep