HomeFeaturedFocusMinecraft Earth este anuntat de Microsoft, o versiune cu realitate augumentata (AR)...

Minecraft Earth este anuntat de Microsoft, o versiune cu realitate augumentata (AR) pentru iOS si Android

Minecraft Earth AR game
Microsoft lansează Microsoft Earth, versiunea AR pentru iOS și Android.

Fanii Minecraft au parte de o surpriză plăcută din partea Microsoft: jocul Minecraft Earth care îmbină realitatea augumentată cu clasicul Minecraft, va fi lansat în această vară pentru Android și iOS.

Minecraft Earth este tot Minecraft, doar că va putea fi jucat în lumea reală, prin intermediul aplicației de smartphone iOS sau Android.

Până acum cel mai de succes joc în AR a fost Pokemon Go, aducând milioane de oameni în stradă în căutarea de monstruleți. Minecraft Earth are o altă abordare: ieșiți cu prietenii pe stradă și adăugați peste lumea reală, propriile creații via AR.

În vară va începe perioada de testare, iar dacă vă interesează puteți să vă înscrieți ca să aveți o șansă să primiți printre primii accesul la joc. Ca să puteți fi admiși în program trebuie să aveți însă peste 18 ani și să vă înregistrați aici, în speranța că veți fi selectați.

Încă nu se știe clar data de lansare, singurul lucru pe care Microsoft l-a transmis a fost acela că jocul va fi gratuit, cel puțin pentru moment …

Oricum, ideea e interesantă și nu m-ar mira să văd iarăși pe stradă găști de copii alegrând cu telefoanele în mână ca să descopere/vâneze cine știe ce animale din lumea virtuală.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep