HomeFeaturedFocusRedmi 7A anuntat oficial, entry-level de la Xiaomi

Redmi 7A anuntat oficial, entry-level de la Xiaomi

Redmi 7A

A văzut lumina zilei și Redmi 7A, versiunea cea mai accesibilă din punctul de vedere al prețului din seria propusă de Xiaomi. Și cum producătorul chinez are oricum o tradiție în a oferi dispozitive la prețuri atractive, acum, că vorbim despre un entry-level, prețul are șanse să devină un argument serios de vânzare. Nu a fost comunicat oficial, însă speculațiile spun că Redmi 7A se va vinde la un preț de aproximativ 100 dolari.

Sună bine, însă trebuie avut în vedere că sunt făcute destule concesii la nivel de configurație pentru a atinge acest prag. Și încep cu ecranul de 5,45 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli). Are margini destul de groase și nu este prevăzut cu orificii sau notch-uri. Lateralele sale sunt ușor curbate, însă acest lucru se pierde ușor cu vederea date fiind marginile groase.

În spatele ecranului găsim o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 439 cu o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 16 GB. Va exista și o versiune puțin mai scumpă, cu 3 GB de RAM și memorie internă de 32 GB. În ambele cazuri este disponibil și un slot microSD.

Camera foto principală de pe Redmi 7A este de 13 megapixeli, iar cea frontală de 5 megapixeli. Nu există senzor pentru citirea amprentei digitale. Sistemul de operare este Android 9.0 Pie cu interfața Xiaomi peste.

Există în schimb o baterie de 4000 mAh, care în configurația de mai sus ar trebui să asigure o autonomie peste medie și care devine un alt argument de vânzare. La fel cum poate fi și protecția anti-stropire pe care Xiaomi a numit-o P2i Splash Resistant.

Avem și o versiune albastră de Redmi 7A pe lângă cea clasică, neagră, care chiar arată bine în poze. Telefonul va deveni disponibil după 28 mai.

via Gadgets360

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep