HomeFeaturedFocusMotorola One Vision prezentat oficial, mid-range cu aspect modern

Motorola One Vision prezentat oficial, mid-range cu aspect modern

Motorola One Vision

Așa cum o trădează și numele (si cum s-a intamplat si cu predecesorii), Motorola One Vision este un terminal din seria Android One. Faptul că vine echipat cu un sistem de operare curat, este deja în ochii mei o calitate pentru acest mid-range. A doua chestie care mi se pare atractivă este aspectul. Telefonul este construit în jurul unui display 21:9 (numit Cinema Vision), prevăzut cu un mic orificiu pentru camera foto frontală. Forma alungită mi se pare foarte faină (abia aștept să îl văd și în realitate).

Motorola One Vision

Motorola One Vision este echipat cu un chipset Exynos 9609, o alegere destul de interesantă din partea companiei. Procesorul este octa-core și rulează la o frecvență de până la 2,2 GHz (patru nuclee Cortex-A73 și patru Cortex-A55). Memoria RAM este de 4 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Tot acest schelet hardware este ascuns în spatele unui ecran LTPS de 6,3 inchi și rezoluție 2520 x 1080 pixeli (screen-to-body ratio 82,5%).

Pe partea din spate găsim un sistem foto compus din două camere. Un senzor principal de 48 megapixeli Quad Pixel și unul de adâncime de 5 megapixeli. Camera frontală este de 25 megapixeli. Cititorul de amprentă digitală este plasat pe spate, sub logo-ul Motorola.

Acumulatorul cu care este echipat Motorola One Vision are o capacitate de 3500 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de 15W. Evident, sistemul de operare este cea mai recentă versiune de Android, curat, așa cum îi stă bine unui telefon din seria Android One.

Motorola One Vision

Motorola România și-a făcut bine lecțiile, astfel că telefonul este disponibil și la partenerii din România, încă din momentul lansării globale. Prețul recomandat pentru Motorola One Vision este de 1599 lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep