HomeFeaturedFocusRealme X prezentat oficial, varful de gama al acestui brand

Realme X prezentat oficial, varful de gama al acestui brand

Realme X

După o suită destul de generoasă de leak-uri, Realme X a fost în sfârșit prezentat oficial. Este cel mai bun telefon sub acest nume (vă reamintesc că Realme a debutat ca sub-brand al Oppo) și eforturile companiei să văd. Rezultatul este unul spectaculos și partea interesantă este că Realme X va fi disponibil și doritorilor din România, chiar dacă nu pe cele mai albe canale de distribuție.

Realme X

Telefonul iese în evidență îm primul rând la nivel de design. Este construit în jurul unui display de 6,5 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9). Un AMOLED ce integrează senzorul de citire a amprentei digitale, de această dată un senzor optic (nu ultrasonic), mai mare ca suprafață și ceva mai rapid.

Ecranul nu este perforat de niciun orificiu sau notch, camera foto frontală cu rezoluție de 16 megapixeli este integrată într-un mecanism de tip pop-up.

La interior avem un chipset Qualcomm Snapdragon 710, împerecheat cu o memorie RAM de 4 GB, 6 GB sau chiar 8 GB și cu o capacitate internă de stocare ce poate fi de 64 GB sau 128 GB. Variante pentru fiecare buzunar.

Pe spate avem un sistem dual camera cu un senzor principal de 48 megapixeli (ce combina patru pixeli într-unul singur, pentru rezultate cu rezoluție finală de 12 megapixeli) și unul de adâncime de 5 megapixeli. Evident, zona de fotografie este îmbogățită cu o grămadă de funcții software.

Realme X

Acumulatorul are o capacitate de 3765 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de 20W. Sistemul de operare este Android 9 Pie cu interfața Oppo peste el.

Prețurile pentru Realme X încep, în funcție de versiunea de memorie, de la aproximativ 220 dolari și ajung până la 275 dolari. Chiar dacă sunt valabile deocamdată pentru piața locală din China, sunt destul de atractive cred eu.

via GadgetsNow

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep