HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: huse de protectie pentru Motorola One (Motorola P30 Play)

RECOMANDARE: huse de protectie pentru Motorola One (Motorola P30 Play)

huse de protectie pentru Motorola One

Am primit de la partenerii noștri de la MobileDirect spre testare două modele de huse de protectie pentru Motorola One, care a mai fost cunoscut (mai ales în Asia) și ca Motorola P30 Play. Este un mid-range din programul Android One, pe care Motorola l-a lansat în toamna anului trecut și care este încă accesibil și pe piața din România.

huse de protectie pentru Motorola One

În bunul obicei dezvoltat de Motorola, în cutia telefonului se găsește și o husă de protecție din silicon transparent. Este folositoare pentru cei care doresc un plus de siguranță pentru integritatea fizică a dispozitivului lor. Oricând pot apărea incidente neplăcute, iar suprafețele de sticlă (și nu numai) sunt expuse mereu zgârierii în buzunare sau poșete, acolo unde stau alături de chei, monede și alte obiecte mai mult sau mai puțin contondente.

huse de protectie pentru Motorola One

Ce ne facem însă atunci când vrem un grad și mai mare de protecție pentru telefonul nostru? Aici intervine recomandarea de huse de protectie pentru Motorola One de la MobileDirect. O husă ceva mai groasă, realizată din cauciuc, cu o textură mată, aderentă, pe partea din spate. Este vorba despre o husă CUBZ Series Carbon Grey. Așa cum o spune numele, este gri (se potrivește pentru cei care vor altceva, diferit de negrul telefonului).

huse de protectie pentru Motorola One

Prin marginea îngroșată protejează inclusiv marginile ecranului, diminuând semnificativ riscul de incidente neplăcute în cazul scăpării accidentale a telefonului.

huse de protectie pentru Motorola One

Există și o variantă CUBZ Series Carbon Black, care pare mai degrabă un bleumarin închis și care parcă îmi place și mai mult.

huse de protectie pentru Motorola One
huse de protectie pentru Motorola One

Și, evident, în oferta celor de la MobileDirect găsiți și alte modele de carcase și huse de protectie pentru Motorola One (Motorola P30 Play), precum și pentru aproape orice alt model de telefon. Nu lipsesc nici alte accesorii necesare prin drumeții și vacanțe.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep