HomeFeaturedFocusUn prim concept interesant de iPhone 11

Un prim concept interesant de iPhone 11

Aceasta este o randare ce ne arată un posibil design pentru viitorul iPhone 11.

Mai e mult timp până când Apple o să ne prezinte următorul iPhone, însă pasiunea nerăbdarea fanilor face ca știrile despre acest produs să fie mereu proaspete și datorită acestui lucru entuziaștii s-au pus la treabă și pe baza leak-urilor și a zvonurilor au generat concepte interesante.

Cel mai recent din listă este cel realizat de Concept Creator, pe baza detaliilor date de @OnLeaks (Adică Steve Hemmerstoffer) și care ne arată un iPhone cu o monstruozitate de sistem pentru camerele foto (da și Apple va adopta ideea cu mai multe camere) și un nou design pentru butonul Mute, fiind acum similar cu ceea ce vedem pe tabletele iPad. În rest se păstrează design-ul deja familiar al seriei X, inclusiv cu notch-ul, ascuns bine de wallpaper-ul folosit la acest demo. Dimensiunea pare să fie aceiași cu cea cu care suntem obișnuiți.

Adică:

Bănuim că în interior Apple va veni cu sisteme de reverse wireless charging (pentru AirPods) și noul cipset Apple A13. Ca de obicei, vom avea același iPhone, dar … diferit.

Oricum, e prematur să ne aruncăm la concluzii, așa că vă las pe voi să decideți dacă vă place sau nu.

via Forbes

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep