HomeFeaturedFocusRedmi Note 7S prezentat oficial, mid-range cu sanse de a ajunge in...

Redmi Note 7S prezentat oficial, mid-range cu sanse de a ajunge in Europa

Redmi Note 7S

De când cu expansiunea Xiaomi pe piețele din Europa (plus buna funcționare a canalelor ceva mai gri de distribuție), telefoanele din seria Redmi au fost accesibile inclusiv din România. Așa că mi se pare firesc să petrecem câteva minute vorbind despre cea mai recentă apariție din această familie, modelul Redmi Note 7S. Un telefon cu un raport preț/specificații destul de interesant, de atractiv.

Redmi Note 7S este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 660 și vine în două echipări la nivel de memorie. 3 GB de RAM și 32 GB memorie interă sau 4 GB de memorie RAM și 64 GB capacitate internă de stocare. Toate ascunse în spatele unui display de 6,3 inchi și rezoluție fullHD+.

Redmi Note 7S

Ecranul este prevăzut cu un notch în formă de picătură, ce găzduiește camera foto frontală de 13 megapixeli. Pe partea din spate avem un sistem dual camera. Senzorul principal este de 48 megapixeli și funcționează cu tehnologia Qual Bayer. Comprimă patru pixeli într-unul singur, pentru rezultate de 12 megapixeli. Cel de-al doilea senzor, de 5 megapixeli, este unul de adâncime.

Un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh și suport pentru încărcare rapidă (18W), un Android 9.0 Pie cu interfața MIUI peste, un emițător infraroșu, jack-ul de 3,5 mm și o rezistență la stropire pe care pretinde că o oferă un P2i nano-coating sunt detaliile care mai merită amintite.

Redmi Note 7S vine în trei variante de culoare: Onyx Black, Sapphire Blue și Ruby Red. Construcția este din sticlă. Prețurile sunt de aproximativ 150 dolari pentru varianta cu 3 GB de RAM și 32 GB memorie internă și aproximativ 180 dolari pentru varianta 4 GB/64 GB.

Telefonul va fi disponibil peste două zile în magazinul online al Xiaomi, urmând să ajungă ulterior și în magazinele fizice și la alți distribuitori.

Redmi Note 7S

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep