HomeFeaturedFocusVivo Y3 prezentat oficial, autonomie mare si configuratie modesta

Vivo Y3 prezentat oficial, autonomie mare si configuratie modesta

Vivo Y3

Vivo Y3 a debutat oficial, după o serie destul de lungă de leak-uri. S-au cam adeverit toate informațiile de ordin tehnic, însă acum avem o imagine completă, pentru că au apărut și detaliile comerciale. Din păcate prețul este destul de mare pentru ceea ce are Vivo Y3 de oferit. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre acest terminal la o distanță foarte mică de Redmi Note 7S, care oferă un raport preț/specificații mult mai atractiv. Deh, este un Xiaomi!

Poate doar acumulatorul cu o capacitate de 5000 mAh cu care este echipat Vivo Y3 să mai spele imagina acestui smartphone și să justifice, măcar parțial, prețul destul de mare pe care îl are dispozitivul. Pentru că în rest, mie mi se par destul de modeste specificațiile sale pentru un preț de aproximativ 210 dolari, valabil pe piața din China.

Mă rog, marea dezamăgire vine de la chipset-ul MediaTek Helio P35 și de la ecranul cu rezoluție doar HD+ (1544 x 720 pixeli, aspect 19,3:9, diagonală 6,35 inchi). Aici sunt punctele la care se mai putea umbla.

Vivo Y3

La nivel de memorii, cei 4 GB de RAM și capacitatea internă de stocare de 128 GB sună destul de bine. Sistemul de trei camere de pe spate (cu un senzor principal de 13 megapixeli, unul wide de 8 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli) mă lasă destul de indiferent, pentru că nu cred că numărul de senzori este proporțional cu calitatea imaginilor rezultate.

În rest, o cameră frontală de 13 megapixeli, ascunsă într-un notch în formă de picătură, un Android 9 Pie, asistentul virtual Jovi și acumulatorul de 5000 mAh de care aminteam (încărcare rapidă de 18W) completează lista cu specificații. Se evidențiază și varianta de culoare Albastru Păun, care dincolo de denumirea ciudată (sună aiurea și în limba engleză), chiar arată bine cu acea textură în liniuțe.

Poate că am fost prea dur când am spus că nu merită aproximativ 210 dolari. Dar cred în continuare că în acest buget, mai ales pe piața din China, sunt alternative mai atractive.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep