HomeFeaturedFocusMoto Z4 prezentat oficial, mid-range compatibil cu Moto Mods

Moto Z4 prezentat oficial, mid-range compatibil cu Moto Mods

Moto Z4

Faptul că păstrează compatibilitatea cu accesoriile din seria veche Moto Mods este marele atribut al lui Moto Z4. Și cred că aici este și publicul său țintă. Pentru că dacă ne rezumăm la specificațiile tehnice ale acestui terminal, nu avem lucruri prea spectaculoase de evidențiat. Da, avem o configurație medie, mai mult decât decentă, care va face clar față la cerințele unui utilizator mediu de Android. Dar parcă așteptam ceva mai mult de la noua serie Z de la Motorola.

Moto Z4 este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 675. Asta ne arată deja destul de clar care este poziționarea sa. Și memoria RAM de 4 GB sau capacitatea internă de stocare de 128 GB întăresc această impresie.

Ecranul este un OLED de 6,4 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli. Are un notch în formă de picătură în partea de sus și integrează cititorul de amprentă. Asta este o chestie cool, cred că o premieră pentru Motorola.

Moto Z4

Pe spate avem o singură cameră foto, cu senzor de 48 megapixeli (tehnologie Quad Bayer, f/1.7 aperture, 1.6um pixel size, OIS, PDAF, Laser Autofocus). Camera frontală este de 25 megapixeli (f/2.0 aperture, 0.9um pixel size). Motorola merge pe principiul că un senzor bun face cât trei de nivel mediocru, o părere pe care o împărtășesc și eu.

Acumulatorul lui Moto Z4 are o capacitate de 3600 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă (15W).

Așa cum spuneam, se păstrează compatibilitatea cu vechile Moto Mods. Apar și Mod-uri noi pentru Moto Z4. Din toată colecția de accesorii este împins în față Mod-ul care oferă conectivitate 5G, care poate fi achiziționat pentru aproximativ 200 dolari.

Moto Z4 va deveni disponibil încă de săptămâna viitoare, la un preț de 499 dolari. Evident, acest preț va crește în Europa.

via Motorola

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep