HomeFeaturedFocusMeizu 16Xs prezentat oficial, raport pret/specificatii destul de bun

Meizu 16Xs prezentat oficial, raport pret/specificatii destul de bun

Meizu 16Xs

De bine ce am vorbit despre Moto Z4, iată că alt terminal cu același chipset Qualcomm Snapdragon 675 apare la orizont. Însă asemănările se cam opresc aici. Meizu 16Xs, proaspăt prezentat oficial, propune specificații mai bune (dincolo de chipset), la un preț mai atractiv. Evident, îi va fi mai greu să ajungă și în Europa, dar acest lucru va fi totuși posibil pentru cei care chiar îl doresc.

Meizu 16Xs

Meizu 16Xs alătură chipset-ului Snapdragon 675 o memorie RAM de 6 GB. La nivel de capacitate internă de stocare există două variante: cu 64 GB sau cu 128 GB. Ecranul telefonului este un Super AMOLED de 6,2 inchi și rezoluție 2232 x 1080 pixeli. Nu are notch, camera foto frontală fiind integrată foarte discret în marginea superioară a ecranului, care reușește cumva să rămână totuși foarte îngustă.

Pe spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 48 megapixeli. Cel de-al doilea senzor, unul ultra-wide, este de 8 megapixeli, iar cel de-al treilea, de adâncime, are o rezoluție de 5 megapixeli. Camera frontală este de 16 megapixeli.

Un acumulator de 4000 mAh și suport pentru încărcare rapidă (18W) și un Android 9.0 Pie cu interfața Meizu peste el completează lista cu detalii tehnice care merită evidențiate.

Vânzarea de Meizu 16Xs începe peste două săptămâni, iar prețurile sunt de aproximativ 245 dolari, respectiv 285 dolari, în funcție de cantitatea de memorie internă.

Meizu 16Xs

via AndroidAuthority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep