HomeFeaturedFocusSpecificatii pentru Xiaomi Redmi K20 si Redmi K20 Pro

Specificatii pentru Xiaomi Redmi K20 si Redmi K20 Pro

Redmi K20 Pro

S-a iscat ceva vâlvă în jurul acestor două terminale pe care le pregătește producătorul chinez, pentru că zvonurile spun că unul dintre cele două va fi viitorul Pocophone F2. Urmașul lui Pocophone F1, un telefon cu destulă priză la public pentru raportul preț/specificații destul de atractiv. Așa că merită să pierdem câteva minute cu Xiaomi Redmi K20 si Redmi K20 Pro, cu atât mai mult cu cât cel puțin varianta Pro chiar arată bine.

Redmi K20 Pro va fi construit în jurul unui display AMOLED de 6,39 inchi, care va integra cititorul de amprentă și va fi protejat de Gorilla Glass. Nu va avea notch sau orificiu, ci va integra camera frontală (20 megapixeli) într-un mecanism de tip pop-up.

Pe spate va avea un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli, unul telephoto de 16 megapixeli și unul ultra-wide de 8 megapixeli. Bateria va avea capacitatea de 4000 mAh și va oferi suport pentru încărcare rapidă (27W).

La nivel de memorii vor exista combinații de memorie RAM de 6 GB sau 8 GB și capacități interne de stocare de 64 GB, 128 GB sau 256 GB. În mod evident pentru un flagship, chipset-ul va fi Snapdragon 855.

Despre varianta simplă de Redmi K20 se știe deocamdată doar că va avea un chipset din clasa 7xx de la Qualcomm, cel mai probabil un Snapdragon 730.

Indiferent de numele pe care îl va purta, Redmi K20 Pro pare destul de interesant și un preț atractiv îl poate transforma imediat într-un succes de vânzări.

via /leaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep