HomeFeaturedFocusLenovo anunta primul laptop cu ecran pliabil

Lenovo anunta primul laptop cu ecran pliabil

Primul laptop cu ecran pliabil a fost prezentat de Lenovo.

Dacă povestea telefoanelor cu ecran pliabil e oarecum trasă pe linie moartă, acum ne putem muta atenția în zona laptop-urilor cu ecran pliabil. Sau cel puțin asta vrea Lenovo să facem, pentru că ieri a prezentat primul prototip de acest fel.

Realizat sub umbrela THinkPad X1, prototipul cu ecran pliabil va fi disponibil publicului larg abia în 2020, ca parte a seriei premium.

Probabil că vă puneți o întrebarea de ce e nevoie de un astfel de produs. Dacă în cazul telefoanelor cu ecran pliabil motivul este acela de a face un all-in-one, având ca primă funcționalitate partea de smartphone și apoi cea de mini tabletă, în cazul laptop-urilor cu ecran pliabil, avem exact situația opusă: din laptop îl transformăm în ceva mai mic, care să fie mai ușor de purtat/folosit.

Primul laptop cu ecran pliabil realizat de Lenovo sub ThinkPad X1.

Prototipul ThinkPad X1 are ecran OLED de 13.3 inci, rezoluție 2K și aspect 4:3 (astea sunt singurele specificații pe care le știm în acest moment), fiind construit pe platformă Windows. Și asta îmi aduce aminte de faptul că Microsoft s-a jucat cu un astfel de concept, denumit Project Courier. Care a murit …

Uitați-l într-un material realizat de TheVerge:

La nivel teoretic e fain, poate chiar mai fain decât Yoga Book. Voi ce părere aveți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep