HomeFeaturedFocusSpecificatii tehnice complete pentru Huawei P Smart Z

Specificatii tehnice complete pentru Huawei P Smart Z

Huawei P Smart Z

Chiar dacă nu a fost încă anunțat/prezentat/ oficial, Huawei P Smart Z și-a făcut o scurtă apariție listat în oferta Amazon Italia. Chiar dacă între timp produsul a fost șters de pe site-ul magazinului online, ochii vigilenți ai opiniei publice nu au scăpat această eroare și l-au expus cu totul pe eroul nostru. Merită câteva clipe de atenție din partea noastră pentru două motive suficient de întemeiate, cred eu.

În primul rând, este un telefon care va fi încă de la lansarea oficială disponibil în Europa. Poate și mai important, este un mid range cu preț accesibil (279 euro, preț valabil în Italia), care vine echipat cu un sistem de tip pop-up ce integrează camera foto frontală. În plus, la nivel personal, îmi place mult varianta verde.

Huawei P Smart Z este construit în jurul unui display de 6,59 inchi și rezoluție fullHD+ (evident, fără orificii sau notch), care ascunde în spatele său o combinație de chipset Kirin 710, cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Există și un slot microSD pentru cei cu nevoi speciale în materie de spațiu de stocare.

Camera frontală, cea integrată în mecanismul pop-up, are o rezoluție de 16 megapixeli, în timp ce pe spate avem un sistem dual camera cu un senzor principal de 16 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă, dar telefonul este protejat și prin funcția Face Unlock.

Un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh completează lista cu detalii care merită evidențiate. Așa cum spuneam, Huawei P Smart Z va costa 279 euro în momentul punerii sale în vânzare, un preț relativ cinstit pentru Europa.

via HDblog

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep